Trådløse løsninger er fremtiden

Nu til dags kan stort set alt værktøj fås med et tilhørende batteri. Det gælder alt fra hækkeklipperen til vinkelsliberen. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor batteridrevne værktøjer er ved at udkonkurrere værktøj med ledning.

Du vil i den sammenhæng blive også blive præsenteret for, hvordan du vælger det rigtige batteri til lige præcis dit værktøj. Der findes for eksempel Dewalt batterier til alle værktøjer, som er en stor fordel for dig, der ønsker at have mest muligt værktøj fra det samme mærke.

Større krav om fleksibilitet og tilgængelighed

Som det er med så meget andet, så foretrækker vi de trådløse og smarte løsninger. Hvis vi kan undgå en ledning til vores teknologi, så gør vi det gerne. Flere og flere teknologier bliver trådløse, og det er i høj grad noget, som også kan ses på det danske marked.

En af de mest populære trådløse løsninger i dag er støvsugeren. Det er ikke mange år siden, at alle støvsugere i de danske hjem var med ledning. I dag findes der utallige trådløse støvsugere i de danske hjem – og det er der god grund til. Det er nemlig så meget nemmere at have med at gøre – og sådan er det selvfølgelig også med værktøj. Det er bare nemmere uden en ledning.

Hvordan finder jeg det rigtige batteri?

Hvis vi tager udgangspunkt i Dewalt batterier til værktøj, findes der forskellige størrelser. Der findes både 12v, 18v og 24 v, som hver især kan bruges til forskellige typer af værktøj. Hvis du ikke ved, hvilket batteri du skal vælge, er det en god idé at henvende dig til kundeservice i den respektive butik, som helt sikkert kan fortælle dig, hvilket batteri der passer bedst til det, som du skal bruge det til. På denne måde er du også sikret, at du vælger rigtige batteri første gang!