Slut med at betale overpriser for blæk og toner! Besøg Pixojet

Træt af at betale overpriser for blækpatroner eller lasertonere til din printer?

Vi garanterer dig for, at du ikke er den eneste. Og heldigvis er der en løsning.

Pixojet.dk.

A hva’ for noget…? Tænker du måske.

Pixojet.dk er løsningen!

Besøg Pixojet, én af Danmarks største onlineforhandlere af forbrugsstoffer til blækprintere og laserprintere; her skal du ikke betale mere end højest nødvendigt for blækpatroner og lasertonere – i hvert fald ikke, hvis du vælger Pixojets kompatible forbrugsstoffer, som du har prisgaranti på.

Så kan du bruge dine penge på alle de sjove ting i hverdagen i stedet for at punge unødvendigt mange kroner op af lommen for køb af originalt blæk eller toner til din printer.

Billig udskrivning og plads til flere fornøjelser i hverdagen – det er da en win-win situation!

Kunderne foretrækker kompatible printerpatroner og lasertonere

Hos Pixojet kan du bestille kompatible printerpatroner og tonere, men du kan hos pågældende webshop også bestille originale printerpatroner og lasertonere fra bl.a. Brother, Canon, Epson og HP, så frem du insisterer på kun at anvende disse i din printer
– til trods for, at de er væsentligt dyrere og, som oftest, indeholder mindre forbrugsstof end kompatible patroner og tonere.

Flere hundrede privatkunder og erhvervskunder fra hele landet aflægger dog dagligt et besøg på Pixojet.dk for at klikke de betydeligt billigere kompatible blækpatroner og lasertonere hjem, enten til privat- eller erhvervsadressen eller til nærmeste pakkeshop.

Bestil også kontorartikler, legetøj til børn, elektronik tilbehør mm.

Besøger du Pixojet, kan du, foruden blækpatroner og tonere, også bestille et væld af andre produkter.

Pixojet har med årerne udviklet sig til en ’Super-store’, som virksomheden i øvrigt oplever en stor succes med, hvor du bl.a. også kan købe kontorartikler og -udstyr, populært legetøj til børn samt elektronik tilbehør til mobil, pc og tablet.

Særligt egen importerede opladere til Macbook samt det magnetiske konstruktionslegetøj Magsmarters og Magnetic Tiles rangerer højt på Pixojets bestseller-liste.

Kendetegnende for ovenfornævnte importvarer er, at de alle minder om væsentligt dyrere originalprodukter, både hvad angår design, kvalitet, funktionalitet og ydeevne; hos Pixojet skal du dog ikke betale mere end højest nødvendigt for produkterne.

Online guides tilgængelige

Eftersom printuniverset er virksomhedens eksistensgrundlag og ekspertområde, kan du også besøge Pixojet for at få svar på ofte stillede spørgsmål vedrørende printere, printerfunktioner, udskrivninger, blækpatroner og tonere.

På Pixojet.dk finder du nemlig en Guide-sektion, som skal fungere som en slags hjælp-til-selvhjælp for enhver, som skulle være interesseret eller have behov for akuthjælp på ’printerfronten’.

Uanset om du er kunde hos Pixojet eller ej, kan du, i tilfælde af at du står overfor et printerproblem eller lignende, aflægge et besøg i Pixojets Guide-sektion og i de fleste tilfælde selv læse dig til en løsning på et givent problem.

Står du lige nu og skal have dækket lidt forskellige købsbehov i form af et par printerpatroner, en ny oplader til din Macbook og evt. lidt nyt legetøj til de små i hjemmet?

Så besøg www.pixojet.dk og bestil alting samlet ét sted!

Psst…

Sæt rigeligt med tid af til dit besøg hos webshoppen; der er +8.000 varenumre i sortiment, så du kan nemt komme til at svinde hen i de mange praktiske, sjove og spændende produkter, som fås at købe på Pixojet.dk!