Sådan passer du bedre på din nye iPhone

Hvis du lige har købt den nye iPhone 13, så glæder du dig formentligt til at komme i gang med at bruge den. Men glæden kan hurtig vende til frustration, hvis du taber din nye telefon. Særligt hvis du ikke har valgt at tilkøbe den dyre forsikring, som mange springer over. Selvom du har haft mange andre telefoner før din iPhone 13, så ved man aldrig, om det bliver denne gang uheldet er ude. Derfor er det vigtigt at du gør alt hvad du kan, for at passe på din nye telefon. Netop hvordan du gør dette kan du læse mere om nedenfor.

Mobilcover i høj kvalitet

Det første du kan gøre, for at beskytte din nye iPhone 13, er at købe et cover. Nogle synes det er upraktisk og får telefonen til at se større og mere klodset ud. Dette er forståeligt, men der er heldigvis kommet mange flere mobilcovers på markedet og i designs, så alle kan finde et, som passer til dem. Se derfor i stedet dette som en mulighed for at gøre din telefon endnu smartere og skille dig ud fra mængden. Ønsker du at se et stort udvalg af covers i høj kvalitet, hvor netop designet også er i top, så kan du klikke ind på dette link: https://www.bjornberry.com/sv/apple/iphone-13.

Minimer chancen for tab med popsocket

Ofte taber man telefonen når man mindst venter det. Det er typisk når du står og bruger din telefon, som du altid gør. Du kan minimere chancen for at tabe din telefon ved at montere en lille popsocket på bagsiden. På denne måde har dine fingre noget at støtte sig på og telefonen vil ikke glide ud af din hånd på samme måde. Desuden vil dette også gøre dit telefonbrug mere behageligt. En popsocket kan nemt trykkes sammen, så din telefon stadigvæk kan opbevares i din lomme.