Sådan får du udnyttet dit sommerhus i vinterperioden

Det kan være, at du virkelig gerne vil til og bruge dit sommerhus lidt mere, end du har gjort på det sidste. Det er meget nemt at bruge om sommeren, fordi der har man jo også meget lyst til at tage lidt væk fra sit eget hjem og være i noget, der er tæt på strand. Men nu hvor det er koldt og mørkt udenfor, ved du måske ikke rigtigt, hvad du skulle lave i et sommerhus. Der er mange muligheder for at bruge det i vintermånederne også – der skal bare nytænkes, og det kan vi hjælpe dig med.

Få varmen med en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe fra Scanheat kan være en meget god idé at have i sommerhuset, hvis du vil i gang med at bruge det mere om vinteren. Disse er meget populære, og det er smart, fordi installationsprisen er lav, og som regel er der faktisk også besparelser på selve driften af varmepumpen. Måden den fungerer på, er at den udvinder det varme fra luften udenfor. Den sender derved den varme luft ind i huset,

Brætspil og tæpper gør det hyggeligt

Det er klart, at der ikke kan laves de samme aktiviteter om vinteren som om sommeren, og nogle af de aktiviteter, som i kan lave mere af om vinteren, er en masse brætspil. Det kan være hyggeligt at få en masse brætspil med op i sommerhuset, og så kan I spille sammen. I kan altid lave noget kakao eller andet og hygge på den måde. I kan også se nogle film.

Det er også muligt at holde nogle fester i sommerhuset, hvis I hellere ønsker sådan nogle sommerhusture. Det er også sjovt, og så kan I invitere nogle venner med. Der er altså mange muligheder for at få brugt sommerhuset om vinteren.