Sådan vælger du en seng

En seng er ikke bare en seng. En god seng er vigtig for at få en god nats søvn. Det er her, hvor du skal kunne slappe af og få den mængde søvn, du har brug for, så du kan være frisk og udhvilet til dagen efter. Derfor skal du ikke bare vælge en tilfældig kontinentalseng 120×210, uden at have gjort dig lidt tanker om, hvad du skal vælge for en seng. Læs med her, og find ud af, hvordan du finder den perfekte seng til dit soveværelse.

Din vægt

Når du skal vælge fastheden af din madras, så afhænger det faktisk af din vægt. Bliv ikke fornærmet, når ekspedienten spørger ind til din vægt. Det er kun for dit bedste, og hvis der ikke er styr på det, så kan det blive katastrofalt for din krop. Vær derfor ærlig omkring din vægt, når ekspedienten spørger.

Topmadras

Når man har valgt sin madras, skal man også have valgt en topmadras efterfølgende. En topmadras er den der er afgørende for den støtte sengen giver, samt den komfort man vil have. Forskellige indlæg i topmadrassen, har forskellige egenskaber. De forskellige muligheder man har er for eksempel, XO-skum, traditionelt skum, eller latex. Latex er den type som giver mest støtte omkring ryggen, så det er helt klart valget hvis man går rundt med rygproblemer. Man kan også få topmadrasser der er en kombination af forskellige skumtyper, som eksempelvis en hybrid madras, med både latex og XO-skum. På denne måde opnår man en rigtig god komfort fra XO skummet, og meget støtte fra latexen.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.