PlayStation 5 controllere – nu med haptisk feedback

Spillekonsollen PlayStation 5 har været på markedet siden 2020, hvor den har været en efterspurgt vare verden over. De tilhørende DualSense PlayStation 5 controllere tilbyder bl.a. haptisk feedback – en ny feature for PlayStation. Den haptiske feedback fungerer via integrerede motorer i controlleren, der afgiver både større og mindre vibrationer, så man som spiller både kan mærke og føle de ting, der sker i spillet. Denne ”leg” med følesansen giver kort og godt en helt ny dimension i spillet.

Haptisk teknologi – også kendt fra smartphones

Den haptiske feedback er som sådan ikke en ny teknologi – den har også været anvendt i smartphones gennem de seneste år – tænk blot på, hvordan din telefon vibrerer, når du f.eks. modtager en besked.

Teknologien er dog blevet videreudviklet over en lang række årtier.

Andre nyheder for PlayStation 5 controllere tæller USB-C porten og det større batteri. Så du kan i den grad se frem til at stifte bekendtskab med en række nye og praktiske features.

Køb en ekstra PlayStation 5 controller til multiplayerspillet

Er du hoppet med på PlayStation-bølgen, og vil du gerne have en ekstra eller flere PlayStation 5 controllere til multiplayerspillet?

Så er der rig mulighed for at finde en PlayStation 5 controller hos Av-Cables.dk – endda i forskellige farver, så du kan kende forskel på din og kærestens controller. Det kan også bare være, at du er mere vild med den lyserøde model end den klassiske hvide variant.

Hos Av-Cables.dk kan du få dine PlayStation 5 controllere med prisgaranti, hurtig levering og 60 dages returret.

Så find et godt tilbud på computertilbehør allerede i dag.

Har du en i familien, der snart fylder år, er PlayStation 5 tilbehør en glimrende gaveidé – både til jul og fødselsdag.

Hvem er Av-Cables.dk?

Av-Cables.dk er en dansk webshop, der har sit primære ekspertområde i kabler, men som også forhandler flere andre former for elektroniktilbehør såsom controllere til spillekonsoller, VR headset og elektriske løbehjul – så Av-Cables.dk har noget for legebørn i alle aldre samt et bredt produktsortiment til boligen.

Den danske webshop er en anerkendt aktør på markedet for elektroniktilbehør og har bl.a. promoveret sig på kombinationen af gode priser og god kundeservice.

Så nu har du alle chancer for at stifte bekendtskab med PlayStation-universet, hvis du ikke allerede er en full-time gamer, der kender hver en knap på din controller og konsol.