Pas på din krop, når du gamer

Gaming er en sjov og favnende aktivitet. Med lige netop denne hobby er der i høj grad plads til alle. Måske er det også netop derfor, der er populært som aldrig før. For der er ikke mange, der ikke har mulighed for at dyrke gaming i enten stort eller småt omfang. Problemet er bare, at selvom de ikke er en slidsom sportsgren, så kan det faktisk være hårdt for kroppen. For du kommer let til at sidde stille i lang tid ad gangen, samtidig med at du måske spænder op. Det er derfor vigtigt, at du passer godt på din krop, når du gamer.

Brug for ekstra støtte?

Det er ikke ualmindeligt at få skader af gaming. Er det noget, du selv døjer med, så kan Immodenmark måske være en hjælp. De designer nemlig flere løsninger til folk med mobilitetsbesvær i forskellige omgang.

Du kan blandt andet få løsninger, der kan støtte håndled, nakke eller fingre. Det kan altså være en god måde at hjælpe genopbygningen på vej, hvis du har fået en skade som følge af gaming.

Få et godt setup

Hvis du virkelig vil gøre en forskel for dig selv i hverdagen, så kan det også være en god idé at gøre noget særligt ud af dit gamersetup.

Du kan blandt andet vælge møbler, der er lavet med henblik på at støtte kroppen. Det kunne for eksempel være et hæve-sænke-skrivebord eller en ergonomisk kontorstol.

Sørg for pauser

Og så er det faktisk også vigtigt at give dig selv nogle pauser indimellem. Det er måske nemt at blive så opslugt af spillet, at man glemmer tid og sted. Så sørg i stedet for at sætte en alarm, og tag en pause hver time.

Det kan være en god idé at bruge denne tid på små bevægelser. Få lidt gang i kroppen og stræk godt ud i leddene.