Overrask dit barn med et nyt gamer setup

Det er blevet mere og mere populært at game med sine venner online, især blandt unge. Står du som forældre og gerne vil give dit barn et gamer setup, men er i tvivl om hvilken computer og andet vigtigt udstyr du skal investere i, er det oplagt at sætte et budget først, derefter kan din søgning efter det rigtige udstyr gå i gang. Der findes nemlig computer, skærme, mus og tastatur i både den lave ende af prisklassen, men også i den høje ende. Her kommer der tips til at finde den rigtige computer.

Gå ikke ned på udstyr

Er du helt på bar bund omkring hvilket udstyr du skal vælge, kan det være en god idé at rådfører sig hos andre for eksempel Computer hjælp. Det er en god idé at overveje hvilket behov dit barn har og hvilke spil det drejer sig om, som setuppet skal opfylde. I gaming er hurtighed oftest vigtigt, da det kan være millisekunder der afgøre udfaldet af et spil. Ligeledes at computerens hastighed, er det vigtigt at musen har en god reaktionstid og at skærmene har den rigtige størrelse og kvalitet. At købe et rigtigt gamer tastur med lys og LED-lys til at sætte bag skærmene og skrivebordet, kan være med til at fuldende oplevelsen for dit barn og gøre det sjovere at spille med vennerne.

Den rigtige stol og kommunikation

Spiller dit barn meget sammen med vennerne, er det oplagt at finde et system, hvorpå man kan kommunikere ordenligt sammen. Det kan være at du skal ud og købe en separat mikrofon der skal sættes på skrivebordet, hvortil høretelefonerne kan tilsluttes, eller købe et par høretelefoner hvorpå der allerede er en mikrofon. Ligeledes er det vigtigt at du køber den helt rigtige gamerstol, da man sidder mange timer og gamer, derfor er det oplagt at det skal være en komfortabel stol.