Nyd godt af en stabil og pålidelig forbindelse med en WiFi mesh router

Er du træt af dårlig netværksforbindelse og langsomme overførselshastigheder? Så er løsningen en avanceret WiFi mesh router. Her slipper du for en almindelig router og kan i stedet få glæde af en stabil og solid forbindelse, der gør download og streaming helt problemfrit.

Der er ingen tvivl om, at WiFi mesh netværk er fremtiden indenfor trådløst netværk i hjemmet, og her i artiklen kan du blive klogere, hvad en WiFi mesh router er for en sag.

Hvad er en WiFi mesh router?

Et WiFi mesh netværk er en gruppe internetopkoblede enheder, såsom WiFi routere, der fungerer som ét netværk. Der vil således være flere kilder til forbindelse i hjemmet i stedet for kun en enkelt router. Typisk har en WiFi mesh router en opsætning på to til fire hotspots eller access points, og de enkelte enheder finder selv ud af, hvilket access point der giver den bedste dækning og hastighed for dig.

Der placeres forskellige satellitter rundt om i hjemmet, som stilles alt efter størrelse og udformning af dit hjem. Satellitterne er forbundet til hinanden enten trådløst eller via et kabel. Det gør, at systemet virker som ét stort netværk, som dine elektroniske enheder vil genkende, uanset hvilken satellit de befinder sig tættest på. Da enhederne altid kobler sig til det stærkeste signal, slipper du for manuelt at skifte mellem dem.

Med en WiFi mesh router sikrer du dig en stabil forbindelse

Da mesh-netværket virker som ét stort netværk og tillader dine elektroniske enheder at koble sig på det stærkeste signal, giver det dig et langt bedre signal forskellige steder i dit hjem. Det betyder, at alle dine enheder får en stabil internetforbindelse. En WiFi mesh router er enormt effektiv i langt de fleste hjem uanset størrelse, og du har mulighed for at forbinde flere satellitter, alt afhængigt af hvilket system du vælger.

Det er vigtigt at vælge god kvalitet, især når det gælder netværksforbindelser. Der findes nemlig ikke noget værre end et dårligt signal, når du streamer eller gamer. Hvis du ønsker en WiFi mesh router i høj kvalitet, bør du tjekke Av-Cables.dk. Her finder du WiFi mesh routere fra de bedste mærker på markedet, så du kan sikre dig den absolut bedste forbindelse og derved slippe for dårligt WiFi.

Hos Av-Cables.dk præsenteres du også for en lang række andre produkter, der kan gøre din netværksoplevelse endnu bedre. Vælg f.eks. mellem WiFi extendere og forstærkere, der på samme måde hjælper dig af med langsomme forbindelser.