Køb Acana hundefoder online hos petlux.dk

Acana hundefoder bliver produceret på den Canadiske fabrik kaldet Champion Petfoods og deres produkter bliver lavet ud fra de bedste opskrifter. Acana hundefoder bliver produceret til 40 forskellige lande i verden og går slet ikke på kompromis med kvaliteten. Hundefoderet er især kendetegnet ved et højt kødindhold, som stammer fra kilder som fjerkræ, okse, æg, fisk, lam og meget andet. Acana hundefoder er helt uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og genmodificerede råvarer, og består af en kornfri serie (Acana Regionals), en almindelig serie, der ikke er kornfri (Acana Classics) samt en serie, som er baseret på en enkelt proteinkilde (Acana Singles). Acana Regionals og Singles er specielt produceret til hunde, der døjer med hunde- og pelsproblemer i dagligdagen.

Hunden kommer altid i første række

Acanas filosofi omkring hundefoder er, at hunden altid kommer i første række, hvilket også er grunden til der bliver lagt meget kærlighed i Acana hundefoder. Det er netop en af årsagerne til, at Acana hundefoder ikke bliver produceret som masseproduktion, når der skal produceres foder i fabrikken. Alle produkter fra Acana bliver udelukkende lavet i deres egne prisvindende køkkener i Canada, så virksomheden kan sikre sig, at der kun bliver produceret hundefoder i allerhøjeste kvalitet. Acana lægger nemlig stor vægt på, at de råvarer, som bliver brugt til Acana hundefoder er gode. Desuden er alle produkterne fra den kvalitetsbevidste virksomhed godkendt til, at mennesker ligeledes kan spise foderet. Derfor er Acana hundefods produkter til dig, som sætter din hund i førsterække og vil sørge for, at den får det helt rigtige hundefoder, som er optimalt for dens behov.

Fordele ved Acana hundefoder

Alle råvarer, der bruges i Acanas hundefoder produkter, er i allerhøjeste kvalitet, så meget at de er velegnet til at mennesker kan spise dem. Da Acana hundefoder er af topkvalitet og uden korn, vil din hund også have væsentligt mindre mængder afføring, hvilket man hurtigt lægger mærke til.

Acana Sports & Agility er specielt udviklet til aktive hunde, der kan få glæde af hundefoder som er rigt på fedt og protein, for at sikre vedvarende energi og udholdenhed. De helt små hunderacer kan med fordel fodres med Acana Adult Small Breed da foderpillerne er tyndere og mindre, så de små racer har lettere ved at spise.

Overvægtige hunde kan drage nytte af Acana Light & Fit. De kan nemlig slippe af med de overflødige kilo på kroppen, da hundefoderet indeholder lavere fedt og kulhydratmængde, samt en masse protein. Acana Senior er til ældre hunde og indeholder ingen hurtige kulhydrater som korn og kartofler, men i stedet grøntsager og lavglykæmiske frugter, eftersom de har brug for hundefoder, der ikke feder for at undgå risikoen for livsstilssygdomme ved overvægt. Hvad venter du på? Hop ind på petlux.dk og køb Acana hundefoder!