Inden for sundhedssektoren er det vigtigt med privatliv

Vi lever i dag i en tid, hvor der er kommet et meget større fokus på den måde, vi kan beskytte vores personlige oplysninger på. Vi værner derfor meget mere end tidligere om vores privatliv, og det er især noget, der gør sig gældende, når det kommer til det online univers. Her er der nemlig flere, der kan få adgang til og dermed udnytte vores oplysninger, hvis de har det til hensigt. Og derfor er det vigtigt, at vi er påpasselige.

Og det er især noget, der gør sig gældende inden for sundhedssektoren, hvor der ofte er flere ømtålelige oplysninger i omløb.

Hvordan sender man krypteret mail?

Det er derfor vigtigt, at du som behandler ved, hvordan du sender for eksempel en krypteret mail. Men hvordan sender man krypteret mail tænker du nok – og heldigvis er det meget lettere, end de fleste er klar over.

For det første handler det for dig om at vælge en udbyder, der tilbyder udsendelse af krypteret post. Det kan for eksempel være Gmail eller Microsoft Outlook. Derudover bør du tage et kig på en side som; sikkermail.dk, hvor du blandt andet kan gøre brug af det, som der kaldes for SIKKER@MAIL.

Giv sikkerhed i din private smerteklinik

Når det er sikret, at du kan sende krypterede mails og dermed kan forsikre dine kunder om, at deres oplysninger ikke kommer videre fra dig, vil du opleve, hvordan de bliver mere tygge ved dine behandlinger. Det kan derfor være din vej til succes med for eksempel en privat smerteklinik, hvis du er i stand til ikke blot at overholde alle love og regler inden for GDPR, men også gør lidt ekstra for at imødekomme de mange folk, der i dag går rundt med uro i maven, hver gang de deler nogle oplysninger, som for dem synes private og ømtålelige.