Hjælp din virksomhed med en faglig AWS-profil

3. marts 2021

Leder du efter en cloud computing-platform, er AWS eller ”Amazon Web Services” én af dem, der er mest fleksible. Ved at bruge AWS har du adgang til en række applikationer i form af fx Amazon Elastic Compute Cloud, Amazon Simple Storage Device og Amazon Connect. Alt dette på en platform, der fungerer over cloud og bygger på principperne om distributed computing.

Implementér skalerbare cloudløsninger

Kurser inden for AWS kan fx gøre dig klog på, hvordan du bruger Amazon Web Services til business analytics, herunder hvordan du opretter et data warehouse til at samle data fra alle din virksomheds datakilder – og analysere på dem efterfølgende. Du kan også blive ekspert i at implementere skalerbare løsninger, der nemt kan køre over AWS til overkommelige priser.

Begynderkurser i AWS

Befinder du dig endnu på yderkanten, når det kommer til AWS-forståelse, kan du på et meget grundlæggende niveau opsøge læring inden for, hvilke value propositions AWS har. Med den information kan du også gøre det nemt at sælge din viden, da du kan italesætte færdigheder inden for AWS-systemer. Helt basalt kan du også lære at forstå AWS’ shared responsibility model, der overskueliggør, hvilke felter af it-sikkerheden som hhv. du og Amazon står overfor.

Brug machine learning

Med AWS kan du bl.a. stifte bekendtskab med brugen af machine learning til at løse aktuelle problemer i virksomheden, fx som led i et større projekt. Her vil brug af Amazon SageMaker komme på tale. Og applikationer som Amazon EMR til big data kan være aktuelle for opgaven.

Vælg mellem kurser

Ønsker du at blive klogere på, hvordan AWS-cloudløsningen kan implementeres hos dig, kan du tage et kursus i teknologien. Hos Global Knowledge udbyder de kurser i forståelse og brug af AWS på både begynder- og professionelt niveau. Her kan du både lære om it-arkitekturen, brugen af cloudstrategi til at nå forretningsmål plus implementering af it-sikkerhedsløsninger.