Gør hytten fin og sommerklar

28. maj 2023

Når solens stråler skinner ind ad vinduet, kan du hurtigt blive mindet om at det trænger til at blive pudset. Og pludselig kan man også se, at bogreolen trænger til at blive støvet af. Gulvet ser måske lidt slidt og brugt ud. Det er der heldigvis råd for. Du kan starte med en slibning af gulve og svinge din støvklud og tørre det værste støv af. Det kan også være, at du er mere til den større omgang, og hiver alle bøgerne ned fra bogreolen og får sorteret i dem, så du kun har dem, du stadig læser i.

Få tid til det du vil

Selvom det ikke er jordens mest spændende og ophidsende aktivitet at tørre støv af på overflader, så er det lidt federe at sætte sig til at spille et computerspil, når du med god samvittighed kan kigge på en dejlig ren hytte. Det er også som om, at solens stråler varmer lidt mere på dig, når de skinner ind gennem et rent vindue. På samme måde er det lidt federe at gå rundt i strømpesokker, når gulvet er dejligt rent og skinnende efter en slibning og rengøring.

Hvis du mangler tid og overskud

Og så skal du også lige huske, at ikke alle kan være superhelte – det er kun i computerspillene. Hvis kalenderen er for presset, eller du hellere vil prioritere andre ting end rengøring og slibning af gulvene, så findes der masser af søde mennesker, som gerne vil hjælpe dig med det. Du kan let få fat i en håndværker eller en rengøringsassistent, som kan hjælpe dig med de praktiske ting, så du har tid til de ting, du gerne vil bruge din tid på. Det er nemlig ikke en fiasko at række ud efter hjælp. Det er at gøre det hele lidt rarere for dig selv. Rigtig god fornøjelse.