Glastavle – moderne værktøj til planlægning

Leder du efter et værktøj, som kan hjælpe dig med ugens planlægning? Skal det være et smart og pænt værktøj, som kan pynte ethvert hjem eller kontor? Så bør du overveje at anskaffe dig en glastavle.

Der er mange fordele ved at vælge en glastavle. Hvert eneste ord og tegn, der skrives på tavlen, fremstår skarpt og tydeligt grundet den flotte glasoverflade. En glastavle er desuden en investering, som du vil blive glad for i mange år. Tavlen bliver nemlig ved med at virke, og farverne fra tuscherne forsvinder så snart, du visker tavlen ren. Ved at købe en glastavle i stedet for en kridttavle slipper du for kridtstøv, som sviner. En glastavle er også meget bedre for indeklimaet, da tuscherne ikke udskiller støv. En glastavle er også magnetisk, hvilket vil sige, at du kan tilføje vigtige dokumenter til tavlen og bruge magneterne til at markere vigtige steder på tavlen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste glastavle.

Brug en glastavle til arbejde og fritid

En glastavle kan gøre gavn mange steder – på kontoret, på skolen, i mødelokalet og derhjemme. Uanset om du skal bruge en glastavle til undervisning, planlægning eller noget helt andet, så vil du ikke fortryde at investere i sådan et værktøj.

Overfladen på sådan en tavle er af hærdet, magnetisk sikkerhedsglas, som er tre mm. tykt. Kanterne på tavlen er polerede, så du får en slidstærk tavle med elegante kanter. Noget andet smart er, at du kan benytte de samme tuscher og viskere, som du bruger til et helt almindeligt whiteboard. Du kan vælge mellem et hav af farver, når du skal købe en glastavle. Her kan du vælge en klassisk sort for et råt look, eller du kan vælge en spraglede farve, hvis du ønsker en tavle udover det sædvanlige. En glastavle behøver ikke være klassisk hvid. Du kan også vælge en tavle på hjul, hvilket er perfekt til dig, der ønsker en fleksibel tavle, som kan flyttes fra lokale til lokale. Der er masser af muligheder, og kun fantasien sætter grænser, både når det kommer til at vælge din glastavle med også, når det kommer til, hvordan du skal bruge den.