Gaming – den populære hobby

Unge mennesker sidder foran computerskærmen mere end nogensinde før. Dette er ikke blot for at slå tiden ihjel, det er også en måde at lave noget socialt på. Mange forældre forstår det nok ikke, men der er meget kommunikation i at game, og nogle gange spiller man også både med og mod nogle, der sidder på den anden side af kloden. Dette skaber en mere globaliseret verden, og det er den vej, vi er på vej ned af.

Af netop den grund behøver det ikke være dårligt, at ens børn bruger gaming som en hobby. Det er naturligvis vigtigt at sørge for at komme ud og for rørt sig. Men gaming kan føre en masse gode ting med sig. Bl.a. lærer mange unge at snakke flot engelsk, når de sidder foran computeren. Dette skyldes international kommunikation, og det faktum at flere computerspil er udviklet på engelsk, hvilket vil sige, at de indeholder mange engelske slang udtryk, som børnene lærer.

Det behøver altså ikke kun være usundt for børn, at deres hobby er gaming

Flere fordele ved gaming som hobby

Udover gode engelske egenskaber, så er der flere grunde til, at gaming er en super fin hobby. Gaming stimulerer din kreativitet. Selv de mærkeligste computerspil kræver, at man bruger fantasien og kreativiteten til at kunne løse de opgaver, der bør være. Her kan man altså komme til at tænke innovativt uden helt at vide eller lægge mærke til det.

Gaming hjælper faktisk også på at fokusere, hvilket er et stort problem for unge mennesker. Spil kræver nemlig at du fokuserer på det, du har gang i, og din hjerne arbejder på at løse de opgaver, som du bliver stillet.

Gaming hjælper også på at træne dine reflekser og din hånd-øje-koordinering, hvilket ses tydeligt i nogle af de mange populære skydespil. Desuden kan gaming også øge hjernefleksibilitet. Computerspil kan nemlig forbedre kognitiv fleksibilitet og hjælpe dig med opgaver i hverdagen, især dem hvor man har brug for at multitaske eller skifte fra en ting til den anden. Der er altså mange gode grund til at gaming er den nye populære hobby, hvorfor du bør begive dig ud i denne verden.