Flesh & Blood – det fede, nye kortspil

Er du vild med kortspil som Magic? Kunne du tænke dig at udforske en anden verden inden for kort? Så bør du prøve Flesh & Blood.

Flesh & Blood er et nyt trading card game, som omhandler de mægtigste helte, deres legendariske udstyr og alle de unikke kampfærdigheder hver især har. Spillets mål er derfor at sammensætte den bedste kombination af offensiv og defensiv til sin helt ved at vælge udstyr og kampkort, der passer til ens valgte spillestil med ham eller hende. Der er en masse forskellige helte, som man kan vælge til sit setup. Man kan eksempelvis vælge en warrior, ninja, guardian og meget mere. Dertil følger der flere unikke valg med rustninger, sko og armskinner, der alle har unikke evner og muligheder til at påvirke spillet med.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter til Flesh & Blood.

Sådan spiller man Flesh & Blood

Flesh & Blood er baseret på balancen mellem angreb og forsvar. Begge spillere skiftes derfor til at være på offensiv og defensiv. Når det er ens tur, skal man klargøre et angreb mod sin modstander. Her har man et par muligheder. Man kan angribe med våben, bruge et angrebskort fra sin hånd eller spille et support kort. Man har dog kun en action på hver af sine ture. For at spille sine kort skal man pitch kort med lig eller højere værdi fra ens hånd. Ved hvert angreb har modstanderen mulighed for at forsvare med kort fra sin hånd. Når alt er lagt færdig, tager forsvaret skade alt efter differencen fra forsvar til skade. Når alle actions er brugt, slutter ens tur med det samme. Hvis man har flere kort på hånden, må man lægge dem i sit “arsenal”, og herefter trækker man kort op.

Flesh & Blood er et komplekst spil, og derfor kan det være smart at sætte sig helt ind i reglerne, hvis man ønsker at komme i gang med dette spil. Med Flesh & Blood kan du samle en masse af dine venner og bruge mange timer med at hygge jer sammen.