Fang Pokémoner med store kortpakker

Hvis du gerne vil have en overhånd i kampen om at fange pokémoner, kan du med fordel kigge efter de store bundle-pakker, hvor du med dem i hånden kommer til at stå stærkt mod dine modstandere. Hos Topdeck har de et kæmpe udvalg af forskellige pakker med Pokémon kort, der giver dig en masse fordele. Du kan endda få leveret kortene på kun 1-2 leveringsdage.

Pokémon kort har i de seneste år fået en renæssance via Pokémon spillet, som mange har haft det sjovt med at spille på deres mobiler. Det er lavet, så du kunne finde virtuelle Pokémoner i rigtige omgivelser på din telefon. Men Pokémon, som er et spil- og tegnefilmsunivers, startede egentlig med at have en form for analoge spillekort, man som fan kunne spille mod hinanden med. Det er de Pokémon kort, der nu også har fået pustet nyt liv i sig, og som du kan få med alverdens booster-pakker, hvor der er trænerkort, strategiark og mange andre ting, der kan højne din spilleoplevelse. Måske du endda er heldig at få et sjældent stjernekort.

Bliv rustet til kamp om de sejeste Pokémon figurer

Pokémon kort stammer helt tilbage fra 1996, hvor japanske spiludviklere fandt på det, der senere skulle blive pocket monsters, sammentrukket til pokémoner. Derefter blev der efterhånden lavet en hel del tegnefilmsepisoder i serien, og Pokémon er for nuværende oppe på hele 26 sæsoner af den populære serie. Der er derfor nok kort og monstre at samle på for de mange fans verden over. Hos netbutikken Topdeck har de alt, hvad du skal bruge for at være med i en Pokémon “fight”. Det er underordnet, om du er en garvet træner af de små monstre, eller om det er første gang, du kaster dig over den svære og sjove disciplin at duellere og vinde seje monstre med forskellige vilde egenskaber, der giver dig fordele i din næste kamp. Hos Topdeck er det let at købe dine nye Pokémon pakker eller en Pokémon plakat til værelset. Det kan være lidt svært at holde styr på alle kortene, når først du begynder at samle løs og give dig i kast med at træne din hær. Derfor kan man også få noget så praktisk som sidelommer til mapper, der er lavet med one-touch funktion, så du ikke skal fedte for meget med at tage de forskellige kort op og ned i chartekket, når der skal byttes kort med andre entusiaster.