Få adgang til Amazons logistiknetværk

Vil Amazon vækste for evigt? Svært at sige, men det er stadigvæk attraktivt at bruge deres platform og logistiknetværk til at sælge dine produkter. Især hvis du ønsker at skalere din virksomhed, men gerne vil slippe for at stå for meget af bøvlet med forsendelser selv, giver det mening at undersøge dine muligheder inden for Fulfillment by Amazon eller FBA. Men kan du få hjælp til at komme i gang?

Lad Amazon om at håndtere salg

Svaret er ja, for der er danske virksomheder, der tilbyder ydelser inden for hjælp til Amazon FBA, og ikke blot til det at starte med salg via platformen. Inde på Amazon er der ligesom på Google tricks, du kan anvende for at øge dine produkters synlighed, hvilket i sidste ende også gerne skulle føre til øget salg. Dels så er der SEO til en grad, og dels er der mulighed for betalt annoncering på Amazon.

Slip for at have din egen webshop

Med Amazon FBA kan du slippe for at sætte egen webshop op, hvilket havde været en meget dyr fornøjelse. Salg af dine produkter sker nemlig over Amazons platform, og du kan også lade dem stå for forsendelse af dine produkter, efter du har sendt dem til et Amazon-lager (hvilket du gør før et salg). Altså er det let for din virksomhed at skalere og nå nye og internationale markeder med FBA.

Få hjælp til at komme i gang med Amazon FBA

Hvis du har blod på tanden for at prøve dig af med Amazon FBA, kan du selvfølgelig vælge at prøve at komme godt i gang selv. Men vælger du at tage fat i en dansk samarbejdspartner, er du lidt mere sikker på ikke at gå galt i byen, hvad gælder oprettelse af FBA-konto og mange andre praktiske ting.

Nå nye markeder – kom i gang med FBA.