Driller printeren på arbejdet? Så læs med her

I de almindelige hjem er det sjældent, at der længere er behov for at printe. Rigtig meget er efterhånden digitaliseret, hvoraf udskrevne papirer tit bare kommer til at ligge og flyde. Ét sted, hvor print dog stadig kan gøre sig meget gældende, er på arbejdspladser. Hvad der specifikt skal printes, afhænger meget af hvilken virksomhed vi vender blikket mod, men det kan være alt fra kontrakter til dagsrapporter eller noget helt tredje. Det er derfor vigtigt, at printeren ikke driller, som de maskiner ellers tit er kendt for at gøre.

Hjælp til at vælge den rette printer

Når din virksomhed skal opgradere jeres kopimaskiner, er det en god idé at få rådgivning og assistance til dette. Printere kan være en stor del af en virksomhed, så det er vigtigt, at der bliver investeret i en ordentlig en af slagsen. Ved at blive vejledet, kan du blive klogere på, hvilken type printer, som virker for din virksomhed. Er i en mindre virksomhed, som derfor har mindre kopiarbejde, behøver I ikke nødvendigvis den hurtigste printer på markedet, modsat en stor virksomhed, som printer rigtig mange sider hver dag. Derudover kan det vurderes, om der er brug for en helt ny printer, eller om en brugt vil kunne opfylde kopibehovet.

Ting at overveje inden det endelig køb

Der er altså lidt af hvert at tænke over, inden der investeres i en endelig kopimaskine på arbejdspladsen. Udover størrelsen på virksomheden, og hvor meget der dagligt bliver printet, spiller andre faktorer også ind. Dette kunne f.eks. være hvilke papirformater der skal printes på. Har i brug for at kunne printe billeder, eller er det ren tekst, som kommer ud af jeres printer. Udover blot at kigge på printeren isoleret, findes der også tilkøbsmuligheder. Disse fungerer som en ”opgradering” af printeren, og kan bruges til at efterbehandle dokumenter f.eks. ved sortering og sammenhæftning.