Det bedste beskyttelses covers til din iPhone

Der er efterhånden rigtig mange forskellige slags covers til en iPhone, her får du forklaringen omkring de forskellige typer, hvad er forskellen er og hvordan finder du det bedste iPhone cover til dit eget behov.

iPhone covers kommer som sagt i mange forskellige typer: der findes både covers i hård plastik og blød plastik. De findes i træ, læder og andre naturstoffer, denne type af mobilcover har som regel en af de to andre overflader indenunder, der hvor din iPhone er fastgjort til coveret.

Et hårdt iPhone cover beskytter imod ridser, slag og stød mv. Det samme gør sig gældende for et silikone covers. Forskellen er, at silikonecovers er meget blødere og mere gummiagtige.

Derfor er der også stor forskel på, hvordan de to covers beskytter mobilen. Kort sagt vil de hårde covers beskytte på den måde, at de går i stykker, hvis du taber din iPhone. Energien fra faldet går ganske enkelt ind i coveret i stedet for din iPhone. Det bløde silikone cover fordeler derimod energien fra tabet ud på din iPhone og giver efter for stød, så der ikke sker noget ved din iPhone. Det er meget vanskeligt at vurdere hvilken type der er det bedste iPhone cover. Men erfaringer viser, at en hård skal på ydersiden og en blød skal på indersiden er den logiske metode til at lave det mest holdbare iPhone cover. Netop også derfor benytter mange håndværkere sig af denne løsning.

Små lommeridser

Vi kender det alle, de små ridser på skærmen, men tænker egentlig ikke over dette før der er mange af dem og de derfor begynder at irritere os. Disse små støvridser kan også opstå når du benytter et cover til din iPhone. Det sker ganske enkelt fordi man ikke får vasket sin iPhone ofte nok, hvilket kan resultere i, at der kommer små sandkorn ind under coveret, som så ligger og laver ridser når du gnider din iPhone og coveret sammen. Dette sker oftest i de hårde plastik covers, på grund af den hårde bagside, som så presser støvet mere imod din iPhone. Med et blødt silikonecover bliver støvet hold fast i stedet for at bevæge sig rundt.

Hvis du er som de fleste, vil du gerne have et iPhone cover der er så tyndt som muligt og holder godt nok til, at du ikke behøver bekymre dig over at tabe din iPhone. Vælg derfor et fast cover, gerne belagt med læder